Resultaten voor chemisch laboratorium

 
chemisch laboratorium
 
Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium KCHL Tergooi.
Voor openingstijden bloedafname en urine afleverposten kijk bij Bloedafname. Home Afdelingen Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium KCHL. Over de afdeling. Per dag wordt van honderden patiënten materiaal onderzocht. Bloed en urineonderzoek komen het meeste voor. Door het aantonen van stoffen als zouten, eiwitten en stofwisselingsproducten in lichaamsvocht is het mogelijk om ziekten aan te tonen of uit te sluiten.
vacature analist
Algemeen Klinisch Laboratorium Antoni van Leeuwenhoek.
Sinds 2012 werk in het Antoni van Leeuwenhoek als klinisch chemicus. Ik ben verantwoordelijk voor het Klinisch Chemisch Laboratorium en Bloedafname. Op het laboratorium wordt een groot aantal verschillende bepalingen uitgevoerd, waaronder veel tumormarkers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie staan hierbij centraal.
analist
Laboratorium Vakgebieden Werken bij OLVG.
En onze patiënten de behandeling of geneesmiddelen geven die zij nodig hebben. OLVG beschikt over vier verschillende laboratoria.: het Medisch Microbiologisch Laboratorium.; het Hematologisch Klinisch Chemisch Laboratorium HKCL.; het klinisch farmaceutisch en toxicologisch laboratorium bij de ziekenhuisapotheek.; het laboratorium Pathologie.
nemef
Opleiding Veiligheid in chemisch-analytische laboratoria Laboratoriumtechniek Avans.
iets voor u? U bent werkzaam op een analytisch of chemisch laboratorium. U wilt risicos leren beoordelen en weten wat u moet doen om deze te beheersen. De veiligheid in uw laboratorium optimaliseren is uw doel. In het kort. duur 1 dag.
neckermann bankstellen
Chemisch Laboratorium-vacatures oktober 2019 Indeed.nl.
Het geeft je voldoening om als Chemisch Analist bij te dragen aan verbeteringen en innovaties. 13 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Swinkels Family Brewers Vacatures in Nederland. Coördinerend Laboratorium Analist. Het laboratorium is GMP B10 erkend.
professioneel dartbord
Klinisch Chemisch Laboratorium KCL.
U bevindt zich hier: Home Patiënt Afdelingen Poliklinieken Klinisch Chemisch Laboratorium KCL. Klinisch Chemisch Laboratorium KCL. Het Klinisch Chemisch Laboratorium KCL is een algemeen ziekenhuis laboratorium waar de meest voorkomende onderzoeken in bloed, urine en andere lichaamsvochten worden gedaan. Onderzoek wordt gedaan op aanvraag van medisch specialisten, huisartsen en verloskundigen.
leren
Klinische Chemie St. Antonius Ziekenhuis.
Ook kunt u hier, op aanvraag en instructie van uw specialist of huisarts, andere lichaamsvloeistoffen inleveren voor onderzoek. U kunt hierbij denken aan urine, ontlasting, vochten uit punctaten, sperma semen, beenmerg en ruggenmergvocht. Naast de bloedafnames op de poliklinieken voeren onze medewerkers bloedafnames uit bij patiënten die in het ziekenhuis liggen.
Google Plus
chemisch laboratorium Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: chemisch laboratorium DE chemisch laboratorium ES chemisch laboratorium FR. Vertalingen chemisch laboratorium NLEN. Bron: Download IATE, European Union, 2017.
glaswerk

Contacteer ons