Zoeken naar chemisch laboratorium

 
chemisch laboratorium
 
Analytisch Chemisch Laboratorium Services Kiwa Nederland.
Hoofdcomponenten analyse biogas en groen gas. Kiwa Technology kan de belangrijkste componenten, die kunnen voorkomen in biogas en groen gas zoals methaan, kooldioxide, zuurstof, stikstof en waterstof bepalen. Kiwa Technology is het enige laboratorium in Nederland, dat hoofdcomponenten in biogas en groen gas onder accreditatie mag rapporteren. Het Analytisch Chemisch Laboratorium beschikt over een moderne gaschromatograaf-massaspectrometer GC-MS. Hiermee zijn wij in staat om sporencomponenten te analyseren in gas en lucht, tot op een bijzonder laag niveau. De GC-MS wordt ingezet om onder andere in aardgas, biogas en Groen Gasmonsters de verschillende voorkomende soorten aan schadelijke sporencomponenten te analyseren. Tevens dient het systeem om luchtmonsters te analyseren op bekende en onbekende chemische verbindingen.
chemisch analist vacature
Laboratorium voor Klinische Chemie.
Laboratorium voor Klinische Chemie. Het Klinisch Chemisch Laboratorium KCL bestaat uit verschillende afdelingen: het Centraal Diagnostisch Laboratorium CDL, een afdeling voor speciële hematologie, speciële chemie, moleculaire diagnostiek, point of care testing en voor fertiliteitsonderzoek. Bij het CDL kunt u terecht voor routinebepalingen in lichaamsmateriaal, zoals bloed, urine en andere lichaamsvochten.
vacature klinisch chemisch analist
Klinisch Chemisch Lab Dijklander Ziekenhuis.
In het Klinisch Chemisch Laboratorium doen de analisten alle onderzoeken in bloed, urine en andere lichaamsvochten die uw huisarts of specialist heeft aangevraagd. Op het KCL zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag analisten aanwezig voor de spoedaanvragen.
Laboratorium Klinische chemie Rode Kruis Ziekenhuis.
Laboratorium Klinische chemie. Bij het Klinisch Chemisch Laboratorium KCL van het Rode Kruis Ziekenhuis worden de meest voorkomende onderzoeken in bloed, urine en andere lichaamsvochten uitgevoerd. Deze onderzoeken vinden altijd plaats op aanvraag van een medisch specialist, huisarts, verloskundige of verpleeghuisarts.
NVKC Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde.
EFLM/EAS Consensus Paper atherogene lipoproteïnen gepubliceerd. De NVKC is de wetenschappelijke beroepsvereniging van laboratoriumspecialisten klinische chemie. Registratie en accreditatie. Lees verder over NVKC organisatie. Informatie voor patiënten. In het laboratorium onderzoeken wij bloed en ander lichaamsmateriaal voor diagnose, behandeling en voorkomen van ziekten.
Algemeen Klinisch Laboratorium Antoni van Leeuwenhoek.
Sinds 2012 werk in het Antoni van Leeuwenhoek als klinisch chemicus. Ik ben verantwoordelijk voor het Klinisch Chemisch Laboratorium en Bloedafname. Op het laboratorium wordt een groot aantal verschillende bepalingen uitgevoerd, waaronder veel tumormarkers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie staan hierbij centraal.
Laboratorium Vakgebieden Werken bij OLVG.
En onze patiënten de behandeling of geneesmiddelen geven die zij nodig hebben. OLVG beschikt over vier verschillende laboratoria.: het Medisch Microbiologisch Laboratorium.; het Hematologisch Klinisch Chemisch Laboratorium HKCL.; het klinisch farmaceutisch en toxicologisch laboratorium bij de ziekenhuisapotheek.; het laboratorium Pathologie.
Opleiding Veiligheid in chemisch-analytische laboratoria Laboratoriumtechniek Avans.
iets voor u? U bent werkzaam op een analytisch of chemisch laboratorium. U wilt risicos leren beoordelen en weten wat u moet doen om deze te beheersen. De veiligheid in uw laboratorium optimaliseren is uw doel. In het kort. duur 1 dag.

Contacteer ons