Zoeken naar chemisch laboratorium

 
chemisch laboratorium
 
Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium HMC.
Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium. Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium. Klinisch chemisch onderzoek is onmisbaar bij de diagnose en behandeling van ziekten. Voor HMC Bronovo voert het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium KCHL deze onderzoeken uit. Voor HMC Antoniushove en HMC Westeinde werkt HMC samen met LabWest.
laboratorium
Medisch Centrum Leeuwarden Klinische chemie.
Leren en wetenschap. Het Klinisch Chemisch Laboratorium Certe KCL verricht op verzoek van medisch specialisten, huisartsen en verloskundigen, laboratoriumgeneeskundig onderzoek in bloed, urine en andere lichaamsvloeistoffen, ten behoeve van diagnostiek en therapie. Laboratoriummedewerkers doktersassistenten nemen bloed af op het laboratorium polikliniek en op de verpleegafdeling, en zorgen ervoor dat de monsters klaar staan om onderzocht te worden.
laboratorium
Laboratorium Klinische Chemie en Haematologie UMC Utrecht.
Het Laboratorium voor Klinische Chemie en Haematologie LKCH is een internationaal toonaangevend universitair diagnostisch laboratorium waarin kennis over laboratoriumdiagnostiek wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast. Wij zorgen ervoor dat iedere patiënt van het UMC Utrecht de juiste diagnostische test, op het juiste moment, op de juiste plaats krijgt door een volledig diagnostisch pakket aan te bieden, waarbij de aanvrager in het gehele diagnostische traject begeleid wordt in het maken van keuzes en het interpreteren van uitslagen.
chemisch analist
Centraal Diagnostisch Laboratorium LAB Maastricht UMC.
Het Centraal Diagnostisch Laboratorium CDL verricht klinisch chemisch, hematologisch en immunologisch onderzoek. De diversiteit aan onderzoeken en de kwaliteit van de bepalingen is van zeer hoog niveau. Het CDL maakt voor de diverse onderzoeken gebruik van lichaamsmateriaal zoals bloed, urine, liquor, etc.
guess
Klinische Chemie.
Wanneer u als patiënt of als wettige vertegenwoordiger van de patiënt niet wilt dat restmateriaal van u of van uw vertegenwoordigde patiënt, voor wetenschappelijk onderzoek, onderwijs of andere kwaliteitsdoeleinden wordt gebruikt, dient u dit aan te geven bij uw arts of verloskundige. Hij/zij zal uw wens doorgeven aan het laboratorium.
led spots dimbaar
NEDLAB Onafhankelijk, Zelfstandig.
Technisch chemisch onderzoek. Bekijk onze projecten Neem contact op. Determined in Quality. NEDLAB is een onafhankelijk en zelfstandig dienstverlenend laboratorium ten behoeve van het bedrijfsleven, overheden en particulieren. Onze laboratoriumdienstverlening is gebaseerd op de langdurige en brede ervaring binnen de branch van analytische chemie en microbiologie.
Chemisch laboratorium MME Group Inspection, Testing and Corrosion Specialist.
Het chemisch laboratorium heeft twee hoofdtaken: het uitvoeren van chemische analyses en corrosietests. In het chemisch laboratorium worden chemische analyses uitgevoerd door middel van stationaire Optische Emissie Spectrometrie OES. Gezien de prestatiekenmerken van de analyses verdient deze techniek meestal de voorkeur.
Klinisch chemisch lab. Saxenburgh Groep.
Klinisch chemisch lab. Als u een bezoek brengt aan het klinisch chemisch laboratorium binnen ons ziekenhuis, is dat in veel gevallen vanwege bloedonderzoek. Het klinisch chemisch laboratorium KCL bestaat uit de afdelingen hematologie, biochemie, stolling, het bloedtransfusie, het fertiliteits en het bloedafnamelaboratorium.

Contacteer ons