Resultaten voor laboratorium vriezer

 
laboratorium vriezer
 
Liebherr laboratorium vriezer de vriezer voor op uw lab!
Op zoek naar een nieuwe laboratorium vriezer? Binnen het assortiment van Liebherr koel en vries apparatuur is de MediLine serie de meest aantoongevende lijn. De Mediline serie biedt alles wat in laboratoria en ziekenhuizen aan betrouwbaarheid aan de laboratorium vriezer en koelkast wordt geëist.
zoekmachine optimalisatie eindhoven
Laboratorium Vriezers Scala Scientific.
Op deze manier blijven uw samples constant veilig bewaard, tot één van onze medewerkers het probleem heeft verholpen. Laboratorium Vrieskast LF700 610 liter. Laboratorium Vrieskast LF1400 1325 liter. Dometic FR490G 40C Vriezer. Dometic FR410G 40C Vriezer. Dometic FR250G 40C Vriezer.
visum landen
LABORATORIUM APPARATUUR tweedehands en nieuw LabMakelaar Benelux B.V.
Dé makelaar en taxateur van nieuwe en gebruikte laboratorium instrumenten meubilair. Zelf laboratorium instru menten verkopen en aankopen, via de marktplaats voor laboratorium apparatuur. Huur/lease van analytische apparatuur uit onze voorraad. Sinds 2003 de leverancier van gebruikte apparatuur in en om het laboratorium.
tape bedrukken
Laboratorium vriezer Medische vrieskast Gram Bioline Elcold Tefcold.
Vriezer met extra lage temperatuur tot 85C. Voor medische wereld wordt het gebruikt, echter wij adviseren voor deze toepassing Gram BioLine. De ultra low diepvrieskisten worden veelal voor andere toepassingen gebruikt. Zoals bij het bewaren en bewerken van kaas, zaden en laboratorium experimenten van technische onderdelen.
Professionele laboratorium vriezer webshop.
Start Professionele laboratorium vriezer webshop. Professionele vriezers voor het laboratorium. Op zoek naar een professionele vriezers voor uw bedrijf, laboratorium, apotheek, restaurant of andere vorm van horeca? Bij laboratoriumvriezers.nl vindt u laboratoriumvrieskasten voor professioneel gebruik. Zelfs de explosieveilige ATEX vriezers vindt u bij ons in de webshop.
Liebherr laboratorium koelkast of laboratorium vriezer bestellen? Boomlab.nl Boom Webshop.
In een onwaarschijnlijk geval dat alle stroom uitvalt, neemt een accu in de lab-koelkasten en vriezer van Liebherr de stroomvoorziening van de elektronica over. Hiermee worden de temperaturen van de koel-apparaten gedurende 72u gedocumenteerd door het ingebouwde geheugen. Hiermee blijft ook de gegevensoverdracht bij aansluiting van externe alarm en documentatiesystemen behouden. De laboratoriumkoelkasten en vriezers beschikken tevens over een doorvoeropening van 70, mm waarmee u eenvoudig een sensor in de binnenruimte kunt plaatsen. Speciaal voor het opslaan van explosieve en licht ontvlambare materialen bieden de Liebherr koel en vriekasten met Comfort-electronica een explosiebeveiligde binnenruimte. Het interieur van deze koelkasten en vriezers voldoen hierbij aan de EU-richtlijn 94/9 EG ook wel aangeduid als ATEX 95. Dit wordt tevens aangeduid op deze apparaten. Naast de standaard binnenruimte zijn ook de optionele glasplateaus conform ATEX 95 getest. Deze zijn gemaakt van veiligheidsglas en belastbaar tot 40 kg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van Liebherr laboratorium koelkasten of laboratoriumvriezers?

Contacteer ons