Meer resultaten voor laboratorium werk

 
laboratorium werk
 
Biohorma Vacatures en Stage farmaceutisch bedrijf. Werk voor Natuurgeneeskunde, Communicatie, Laboratorium, Analytische Chemische Medewerker, hbo medicijnen planten, Gezondheidslijn.
Wij willen heel graag een onderzoek en concreet advies ten aanzien van de verder verduurzaming van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Tijdens jouw opdracht werk je aan o.a.: Analyse tussen wat er is en wat de wensen zijn op het gebied van arbeidsvoorwaarden en verduurzaming hiervan.
fulfilment
Vacature Werkervaring opdoen in een klinisch laboratorium? in Utrecht Aethon.
Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie. Dit Klinisch Chemisch Laboratorium is een sterk geautomatiseerd laboratorium. Zij voeren de meeste bepalingen uit op de volgende apparaten: Auto-immuun en allergie-automaten, bezinkingsautomaten, bloedgasanalyse apparatuur, bloedgroepenautomaten, chemie-automaten, hematologie-automaten, immunologie-automaten en stollingsautomaten. Ter ondersteuning van de laboranten in dit moderne ziekenhuislaboratorium zijn wij per direct op zoek naar medisch studenten voor avond en nachtdiensten. Wat ga je doen? Tijdens een avond of nachtdienst ben jij diegene die verantwoordelijk is voor het afnemen van verschillende testen bij patiënten. Dit doe je met behulp van alle point of care apparatuur. Over het gebruik van de apparatuur krijg je uitleg in het ziekenhuis. Voor elke af te nemen test zijn specifieke instructiekaarten en procedures aanwezig. Ook deze leer je van de ervaren laboranten. Verder zal je helpen met het vervoeren van materiaal naar een andere locatie. Vaardigheid met het uitvoeren van venapuncties heb jij al. Daarnaast werk jij zeer nauwkeurig.
slotenmaker tilburg
Werk maken van dromen Balans Laboratorium, Procestechniek, Executive recruitment.
Elk jongetje droomt van een rit in een ultrasnelle sportwagen. Voor Pim Sauvé, Career Specialist Laboratorium bij Balans in Eindhoven, werd dit 3 oktober werkelijkheid. Hij stapte achter het stuur van een Audi R8 Spyder. Werk maken van dromen. Wij van Balans geloven dat het verwezenlijken van dromen en ambities en het ontplooien van talenten bijdraagt aan welzijn en voorspoed.
laboratoriumapparatuur
Laboratorium Analist: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Laboratorium Analist, Laboratorium Analist Worden, Opleidingsniveau Laboratorium Analist, Scholing Laboratorium Analist, Studie Laboratorium Analist, Bijscholing Laboratorium Analist, Omscholing Laboratorium Analist. Organisaties waar een laboratorium Analist doorgaans werkzaam is. Afhankelijk van de specialisatie kan de Analist bij een ziekenhuis, een overheidsinstantie of een onderzoeksinstelling terecht. Het werk kan verschillen van het uitvoeren van controletests tot de ontwikkeling van producten tot echte onderzoekswerkzaamheden.
analist opleiding hbo
Vacatures Werken bij OLVG.
Er is een goede kans dat je bij OLVG vindt wat je zoekt. Maak er meteen werk van en solliciteer online. 24 tot 36 uur per week. Poliklinisch apothekersassistent ervaren en pas afgestudeerd. Poliklinische Apotheek unit Apotheek. 32 tot 36 uur per week. Hematologisch Klinisch Chemisch Laboratorium.
De Nederlandse Laboratorium Vacatures site Laboratorium.nl Laboratorium.nl De Nederlandse Laboratorium Site.
Daarnaast bieden wij een vacature en service voor werkzoekenden. Wij bieden diverse laboratorium vacatures aan voor mensen die werk zoeken in een laboratorium. De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de grotere vacaturesites met veel meer vacatures.
Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC.
Voor de één is het de humor, voor de ander is het innovatie. Die gaat voor doorgroeien, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij het AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder.
Banen in het laboratorium.
Dat kenmerkt werken in het laboratorium. De divisie Laboratoria en Apotheek speelt een rol op de achtergrond van het zorgproces, maar wél een cruciale. Bijna alle specifieke vormen van diagnostiek komen voor. Het werk is breed. Naast diagnostiek hou je je bezig met onderzoek, onder meer ter ondersteuning van de topreferente functie van ons medisch centrum, vaak in intern en extern researchverband.

Contacteer ons