Resultaten voor wateronderzoek laboratorium

 
wateronderzoek laboratorium
 
home Waterbouwkundig Laboratorium.
Het Waterbouwkundig Laboratorium, een afdeling van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is een expertisecentrum dat wetenschappelijk onderzoek doet naar de effecten van water in beweging. Wij onderzoeken de invloed van menselijke activiteit en van de natuur op watersystemen en de gevolgen ervan voor de scheepvaart en voor de watergebonden infrastructuur.
vacature microbiologisch analist
Herziene NPR gepubliceerd als toelichting bij detectie Legionella volgens NEN 6265 NEN.
Vooral voor laboratoria die wateronderzoek uitvoeren, is de praktijkrichtlijn interessant. NPR 6266 geeft ook aanwijzingen voor het nader identificeren van de kolonies, die op grond van hun verschijningsvorm als verdacht worden gekarakteriseerd. Sinds een paar jaar zijn er voor de bevestiging van verdachte Legionella kolonies PCR-technieken beschikbaar. Deze technieken maken het mogelijk om al binnen enkele uren informatie te hebben over de aanwezigheid van Legionella in het monster. Een laboratorium kan deze methoden gebruiken mits ze gevalideerd zijn.
Het Waterlaboratorium Platform OR-en Waterbedrijven.
Het Waterlaboratorium is gespecialiseerd in hoogwaardig wateronderzoek. Vanouds doen we dit voor drie grote waterleidingbedrijven. Daar ligt ook onze oorsprong: Het Waterlaboratorium is ontstaan uit de drie laboratoria van die drie bedrijven. Die jarenlange kennis is sinds 2003 gebundeld. En inmiddels ook beschikbaar voor iedereen die perfecte waterkwaliteit wenst: industrie, zorg en sportinstellingen, recreatiecentra, detailhandel.
Leden FenelabFenelab.
NEN 2990.Daarnaast analyseert AFRS Inspectie Analyse BV materiaal, monsters en voeren zij SEM Bekijk profiel. Agrarisch Laboratorium Noord Nederland. Het Agrarisch Laboratorium Noord Nederland verricht fysisch en chemisch onderzoek in veel uiteenlopende producten, welke aangeleverd worden door de opdrachtgever, een ophaaldienst of een in eigen beheer gevormde monsterneming dienst.
Laboralab.
Kwaliteit en certificering. 3852 PT Staverden. 3850 CB Ermelo. Wie zijn we. Labora is een dienstverlenend laboratorium en is gespecialiseerd in analytisch en microbiologisch onderzoek van producten voor mens en dier. Wat doen we. Mineralen en sporenonderzoek. Bekijk alle onderzoeken.
Microbiologisch Luchtonderzoek door ons Microbiologisch Laboratorium.
Periodiek onderhoud aan luchtbehandelingkasten voorkomt onnodige microbiologische vervuiling. Om de kwaliteit van de aanwezige lucht in klimaatsystemen en werkruimten te kunnen beoordelen is het noodzakelijk om een microbiologisch lucht-/contactonderzoek, eventueel in combinatie met een fysisch luchtonderzoek, uit te laten voeren.
Wateronderzoek Tritium Advies wateronderzoek specialist.
Nadat we de analyseresultaten hebben ontvangen, toetsen we of de resultaten voldoen aan de lozingseisen en wat dit betekent voor de hoogte van een eventuele verontreinigings /zuiveringsheffing afvalwater. Voor meer informatie over wateronderzoek kunt u direct contact opnemen met onze deskundigen.
Wateronderzoek Arwi Facilities.
Overig gebouw gebonden advies en onderhoud/beheer. In samenwerking met een geaccrediteerd laboratorium voert ArWi Facilities onderzoek uit zoals Legionella onderzoek, zwem en badwater onderzoek WHVBZ/BHVBZ en ander waterkwaliteits onderzoek. Product onderzoek in het kader van HACCP regelgeving behoort ook tot de mogelijkheden.

Contacteer ons