Meer resultaten voor analist laboratorium

 
analist laboratorium
 
analist
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Hogeschool Saxion.
Bij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek staat het werken in een laboratorium centraal. Je leert hoe je bacteriƫn en dierlijke cellen kweekt of hoe je DNA kunt vermenigvuldigen, maar ook hoe je een goed onderzoek opzet. Daarbij doe je veel kennis op van bijvoorbeeld cellen en biomoleculen, maar ook van andere exacte vakken zoals scheikunde.
data analist opleiding hbo
Hoofd analist laboratorium beroep kiesjestudie.nl.
home bachelors masters studiegids hogescholen universiteiten vakgebieden studiesteden. Hoofd analist laboratorium beroep. Hoofd analist laboratorium. Een hoofd analist laboratorium geeft leiding aan een groep analisten in het laboratorium van een universiteit, onderzoeksinstelling of bedrijf in de procesindustrie bijvoorbeeld de voedingsmiddelen of kunststofindustrie.
analist vacature
Analisten BOL/4 ROC van Twente.
Wat kun je na deze opleiding? Je kunt aan de slag als analist in een laboratorium van een bedrijf of instelling. Doorleren kan ook, bijvoorbeeld met een hbo-opleiding. Wil je naar het hbo? Dan start in het derde leerjaar al een doorstroomtraject.
kosten visum vietnam
Hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Life Sciences bachelor, voltijd Hogeschool Utrecht.
Na de opleiding Life Sciences kan jij als biomedisch analist aan de slag in een laboratorium aan een universiteit, bij een academisch ziekenhuis, bij een overheidsinstelling zoals het RIVM of NKI, in de farmaceutische industrie of bijvoorbeeld in een commerciƫle functie.
commerciele economie master
34 Laboratorium Analist Vacatures Adzuna.
Ontvang de nieuwste Laboratorium Analist vacatures in Nederland direct in je inbox! Deze statistische gegevens van de banenmarkt voor Laboratorium Analist vacatures in Nederland worden samengesteld door middel van de Adzuna-index van meer dan 150000, vacatures bijna alle vacatures in Nederland.
slotenmaker den haag
Vacatures ScientiQ Staffing BV.
239812 Quality Control Assistant Laboratorium. Het ontvangen, registreren, beheren en monitoren van alle monsters en monsterstromen binnen de kwaliteitsafdeling Kerntaken: Monsterontvangst registreren binnen SAP. Fysieke monsterstroom begeleiden over de diverse laboratoria. 236632 Manager Quality, Health Safety and Environment QHSE. Breda Area, Netherlands. Onze opdrachtgever is een internationaal opererend contractlaboratorium. De functie betreft fulltime, 40 uur per week De Manager QHSE is werkzaam op de afdeling QHSE en legt verantwoording af aan de Managing Director en de Site Manager en. 234256 Chemisch Analist tijdelijk.
Analist Laboratorium vacatures Simply Hired.
Het Oil, Gas and Chemicals laboratorium in Delfzijl is. Microbiologisch Analist, Laboratorium Klinische Parasitologie. Academisch Medisch Centrum Amsterdam. Voor deze functie is het gewenst dat je minimaal twee jaar werkervaring als analist op een laboratorium Medische Microbiologie hebt. Cytologisch Analist / Analist Cytologie.
Laboratoriumonderwijs: Radius College.
Als chemisch-fysisch analist en als biologisch-medisch analist ben je betrokken bij bloed en weefselonderzoek, ziektebe. Als analist ben je betrokken bij bloed en weefselonderzoek, ziektebestrijding, ontwikkeling van nieuwe medicijnen, controle van grondstoffen, bodemanalyse of onderzoek naar de kwaliteit van het milieu.

Contacteer ons