Resultaten voor laboratorium analist

 
laboratorium analist
 
analist
Laboratorium: ROC West-Brabant.
Binnen de beide Bol 4-studierichtingen Biologisch-Medisch analist en Chemisch-Fysisch analist leer je het vak en doe je veel praktijkervaring op. Als analist in een laboratorium heb je een stevige basis in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie nodig. Zo nieuwsgierig als een analist.
vacature analist
Analist Laboratorium-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
Toon: alle vacatures 3 nieuwe vacatures. Senior Analist Laboratorium LC-MS. PRA Health Sciences. Wat breng je mee Senior Analist Laboratorium Senior LC-MS Analist Laboratorium 32-40 uur per week. Het bioanalytisch laboratorium van PRA Health Sciences. Gesponsord vacature opslaan. Software Consultant Laboratorium.
krimpfolie
Analist Laboratorium ROC van Amsterdam.
Is dit beroep iets voor jou? Wil jij graag een interessant beroep waarin je veel kunt experimenteren? Ben je goed in vakken als biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde? Met de opleiding Analist Laboratorium word je opgeleid tot specialist in een laboratorium.
argos tankpas
Assistent Manager Laboratorium Eurofins Scientific.
Voor het Biologisch Laboratorium in Wageningen zoekt Eurofins Agro een ambitieuze HLOer Sr. Analist die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière als. Assistent Manager Laboratorium Sr Analist/HLO-er met ambitie. Het Biologisch laboratorium. De activiteiten in het biologisch laboratorium van Eurofins Agro hebben zowel een praktijkgericht als innovatief karakter.
Benchmark
Beroep Medisch analist Wat ga je doen? YouChooz.nl.
Als medisch analist onderzoek je in een laboratorium lichaamsstoffen zoals urine, bloed, weefsels en cellen. Je kijkt of de lichaamsstoffen die je moet onderzoeken bepaalde bacteriën, virussen of afwijkingen vertonen, of je doet tests waaraan je kunt zien hoe de patiënt reageert op bepaalde medicijnen.
stuntstep
Analist NVKC.
Als scheikunde en biologie je favoriete vakken zijn en je hebt iets met techniek én met mensen, dan is het klinisch chemisch laboratorium de ideale werkplek. Een analist aan het woord: Het" leuke van dit werk is dat aan de hand van jouw analyses een ziekte kan worden vastgesteld of uitgesloten.
vouwfiets
Noorderpoort Laboratorium en Procestechniek.
We zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 10.00 15.00 uur. Opleidingen laboratorium en procestechniek. Allround laborant Niveau 3. Bekijk BOL voltijd opleiding Er is geen BBL variant. Biologisch-medisch analist Niveau 4. Bekijk BOL voltijd opleiding Er is geen BBL variant.
renault
Laboratoriumtechniek ROC de Leijgraaf.
Chemisch-fysisch analist bol niveau 4. Of je even de hoeveelheid kalium van dat sample water wilt bepalen. BOL/BBL Niveau: 4 Duur: 4 jaar. De Leijgraaf werkt binnen de organisatie IJ5Lab, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Chemie Biotechnologie, samen met ROC Rijn IJssel College, verschillende bedrijven en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN om nog betere faciliteiten en opleidingstrajecten op het gebied van laboratoriumonderwijs te ontwikkelen. Voor jou, als aankomend student, biedt dit diverse voordelen en kansen. Er is een speciaal doorstroomtraject naar de Hogere Laboratorium Opleiding van de HAN.
https://www.keyboost.fr/naturel/

Contacteer ons