Zoeken naar laboratorium friesland

 
laboratorium friesland
 
Izore, laboratorium voor medische microbiologie en infectieziekten // Home.
komen bij het laboratorium binnen en worden getest op de aanwezigheid van micro-organismen die bij de mens infecties kunnen veroorzaken. Izore staat voor optimale dienstverlening op het gebied van medische microbiologie: diagnostiek, behandeladviezen en beleidsonder steuning. Ons ambitieniveau is hoog, de patiënt staat centraal en vakmanschap, innovatie en efficiëntie kenmerken onze organisatie. Wegwijzer microbiologisch onderzoek Vademecum Anoniem en betrouwbaar www.soatestdoen.nl. Pilot sneltest influenza in MCL Geplaatst op 18-1-2019 Bestuurlijke fusie HAL Friesland en Izore/Certe Geplaatst op 17-12-2018 Meer nieuws.
google advertentie
Welkom bij het Agrarisch Laboratorium Noord-Nederland ALNN B.V.
Monsternemers worden door het hoofd monstername van het ALNN opgeleid zodat de kwaliteit van de monstername gewaarborgd wordt. De monsternemer overlegt met de klant over de te nemen monsters en voorziet de klant, waar nodig, van extra informatie over huidige wetgeving. Agrarisch laboratorium Noord-Nederland.
borduurpakket jip en janneke
Teylers Museum kunst, natuurhistorie en wetenschap in Haarlem.
Wat is er te zien en te doen? De Lorentz Formule in het Lorentz Lab. 18 mei 2017 t/m 18 mei 2020. Beleef Teylers laboratorium zoals het rond 1910 was. Kijkje achter de schermen. 08 januari 2019 t/m 20 januari 2019.
heteluchtoven
Analytico Eurofins Food Feed Testing Netherlands. Analytico Eurofins Food Feed Testing Netherlands.
Eurofins Food Feed Testing Netherlands BV is voortgekomen uit de Bond van Coöperatieve Zuivelfabrieken in Friesland. 1898: Oprichting van de Bond van Coöperatieve Zuivelfabrieken in Friesland met een eigen laboratorium ten behoeve van onderzoek van zuivel producten. 1987: Oprichting van de Zuivelbond Holding BV met de werkmaatschappij Ingenieursbureau BCZF als gevolg van toenemende werkzaamheden voor derden.
iso
Tandtechnisch Laboratorium Kooistra.
Tandtechnisch Laboratorium Kooistra heeft een vestiging in Leeuwarden en Burgum.De locatie Burgum is sinds januari 2010 gevestigd in het voormalige pand van de Friesland Bank. Ook deze vestiging is een allround laboratorium waar kronen en bruggen, inlays, facings, protheses, frames, implantaat gedragen werkstukken, kleurbepalingen en reparaties worden gemaakt.
kpn
6 Laborant vacatures in Friesland Adzuna.
Onderzoeker Analytische Chemie Wo/PhD. BALANS LABORATORIUM FRIESLAND, FRIESLAND. vraagstukken; Overdracht van kennis en nieuwe methoden naar andere afdelingen en klanten. Voor de functie van Chemisch Laborant gelden de volgende functie-eisen: Een afgeronde WO opleiding of vast contract tot de mogelijkheden.
add kenmerken
Pathologie Friesland, zoekt en vindt de juiste diagnose.
Wij verrichten pathologisch onderzoek voor ziekenhuizen, huisartsen en verpleeghuisartsen in heel Friesland. Alles draait bij ons om het stellen van de juiste diagnose. Onze hele organisatie is daarop gericht en we zijn continu bezig om te kijken hoe we nog beter, sneller en klantvriendelijker kunnen werken.
lekke band repareren
Laboratorium medewerker vacatures. Werk in Friesland Monsterboard.nl.
We hebben 3 Laboratorium medewerker vacatures in Friesland voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang Laboratorium medewerker vacatures in Friesland per e-mail. Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox!
handvat

Contacteer ons