Zoeken naar laboratorium apparatuur gebruikt

 
laboratorium apparatuur gebruikt
 
Labrecycling B.V, Hoogeveen.
Inkoper van analytische apparatuur. Labrecycling is het internationaal inkoopkanaal voor gebruikte laboratoriumapparatuur als GC, HPLC, GC-MS, LC-MS, ICP-MS en AAS. De systemen worden nagekeken, gerepareerd en hergebruikt refurbished en krijgen een 2de leven. U helpt hiermee aan een duurzame samenleving en een beter milieu. Deze instrumenten gaan naar 2de en 3de wereldlanden, waar ze gebruikt worden in: o.a.
hoeveel is een kroon waard
Moet een testopstelling ook voldoen aan de Machinerichtlijn? Safety Kennis Engineersonline.nl.
De uitsluiting geldt bijgevolg niet voor permanent in laboratoria geïnstalleerde machines die voor algemene onderzoeksdoeleinden kunnen worden gebruikt of voor machines die in laboratoria zijn geïnstalleerd voor andere dan onderzoeksdoeleinden, zoals proefnemingen. De uitsluiting is alleen van toepassing op machines die zijn ontworpen en gebouwd voor tijdelijk onderzoeksgebruik, dat wil zeggen, machines die niet meer worden gebruikt wanneer de onderzoeksprojecten waarvoor zij zijn ontworpen en gebouwd, afgerond zijn.
bedrijfseconomische
Vintage laboratorium apparatuur, bloed centrifuge ECCO Te koop Tweedehands.nl.
Vintage laboratorium apparatuur, bloed centrifuge ECCO. 160 x bekeken sinds 19 augustus 2018. 1 van 5. Medische objecten Conditie.: Centrifuge voor medische of klinische doeleinden, ECCO Type 25S, 220V50Hz, 140 W, 3400 tr/min. Werkt goed, moet opgekuist worden. De reden voor je klacht.
broodjes den haag
Kosten apparatuur RVO.nl.
De kosten van apparatuur, die u speciaal voor een project of bepaalde subsidiabele activiteiten koopt en gebruikt, voert u als kosten derden op in de begroting en bij vaststelling. Het gaat om kosten waarvan de hoogte is aan te tonen op basis van een factuur.
dakgoot
Labmakelaar Benelux exposant op WoTS.
LabMakelaar Benelux BV: Totaalinrichter met ruim 2.000 tweedehands laboratorium apparatuur, meubilair en benodigdheden op voorraad in onze eigen magazijnen mèt garantie. LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Bent u dus op zoek naar betrouwbare gebruikte laboratoriumapparatuur zoals HPLC, GC, MS, centrifuges, analysers, ICP, spectrofotometers, autoclaven, balansen, etc. of laboratorium meubilair, zuurkasten, LAF-kasten, flowkasten, veiligheidskasten etc? LabMakelaar Benelux BV helpt u graag bij het invullen van uw wensen; mét garantie. Naast een eigen voorraad van 2.000 kavels, bemiddelt LabMakelaar Benelux B.V. ook voor u de aan en verkoop van elk type gebruikt laboratoriuminstrument en inrichting.
LabMakelaar Benelux BV Christenzaken.
Makelaar voor alle types tweedehands laboratorium apparatuur en laboratorium instrumenten. Bent u op zoek naar betrouwbare gebruikte laboratorium apparatuur zoals. HPLC, GC, MS, centrifuges, analysers etc? Óf zoekt u een koper voor uw. LabMakelaar Benelux BV coördineert zowel. de aan als de verkoop van elk type gebruikt laboratorium instrument.
Laboratoriumapparatuur.
Toepassingen Permeameters voor bodemwater De permeameter voor bodemwater wordt gebruikt voor. Kaolienbak elektronisch, pF set. Zand-/kaolienbak voor pF bepaling pF 20, 27, met elektronisch gestuurd drukregelsysteem. Grondboren en bodembemonsterings apparatuur. Grond water monsternemers. Voor welke toepassing zoekt u een oplossing? Kies een applicatie. Beschrijving en classificatie van het bodemprofiel. Bodembemonstering boven grondwaterspiegel. Bodembemonstering onder grondwaterspiegel. Installeren van peilbuizen. Bodemfysisch onderzoek in het laboratorium.
Dental Union Groothandel voor tandartsen.
U kunt bij ons terecht voor de complete inrichting van uw tandheelkundige praktijk of tandtechnisch laboratorium. Of het nu gaat om een nieuwe praktijk, een herinrichting van een bestaande ruimte of een verbouwing: de specialisten van Dental Union adviseren u graag en helpen u van A tot Z. Het grootste assortiment tandarts apparatuur.

Contacteer ons