Meer resultaten voor laboratorium

 
laboratorium
 
Laboratoria.
Wanneer u als patiënt of als wettige vertegenwoordiger van de patiënt niet wilt dat restmateriaal van u of van uw vertegenwoordigde patiënt, voor wetenschappelijk onderzoek, onderwijs of andere kwaliteitsdoeleinden wordt gebruikt, dient u dit aan te geven bij uw arts of verloskundige. Hij/zij zal uw wens doorgeven aan het laboratorium.
analyse
Banen in het laboratorium.
Met alles wat je doet, zet je je uiteraard in voor de patiënten. Toch heb je met de patiënten zelf feitelijk weinig tot geen direct contact, behalve bij het Laboratorium Klinische Chemie en Haematologie waar ook de beide polilaboratoria toe behoren.
analist
Laboratoria Groene Hart Ziekenhuis.
Dat levert vooral tijdwinst op. Door de samenwerking kan 24 uur per dag onderzoek worden aangevraagd, zo kan snel een diagnose worden gesteld. Het Klinisch Chemisch Laboratorium, de Medische Microbiologie, en het Laboratorium van de Apotheek van het GHZ zijn CCKL-geaccrediteerd.
hardheid water rotterdam
Laboratorium vacatures.
LabResource biedt laboratorium vacatures voor vast voornamelijk en tijdelijk dienstverband voor laboratorium Professionals met een afgeronde WO, HBO of tMBO laboratoriumopleiding. Het betreft laboratorium vacatures voor zowel starters als ervaren professionals in alle vakgebieden bij grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties.
tanden bleken tilburg
Laboratoria Ziekenhuis Gelderse Vallei.
het Klinisch-Chemisch Hematologisch Laboratorium KCHL onderzoekt allerlei lichaamsvloeistoffen op klinisch-chemische componenten en lichaamscellen. het Medisch Microbiologisch Laboratorium MML houdt zich bezig met diagnostiek, de therapie en de preventie van infectieziekten die worden veroorzaakt door micro-organismen. Zoals bacteriën, virussen, schimmels, gisten en parasieten met name protozoa en wormen.
tanden bleken tilburg
Laboratorium Gelre ziekenhuizen.
Klinisch Farmaceutisch Toxicologisch Laboratorium KFTL. Wilt u meer informatie over de onderzoeken die te maken hebben met de informatie op deze pagina? Klik dan hiernaast op de naam van het onderzoek en lees verder. Onderzoek van urine of ontlasting. Onderzoek van sperma.
analyse
Laboratorium Nebest.
Het Laboratorium van Nebest kent vijf disciplines.: Voor bijvoorbeeld het maken van herberekeningen van constructies, is het van belang de fysische eigenschappen van verschillende bouwmaterialen te kennen. Het laboratorium biedt een groot aantal fysische beproevingen om deze eigenschappen te bepalen.
mbo
Laboratorium Alrijne Ziekenhuis.
Dit kan het geval zijn indien een bijzondere test niet in ons laboratorium kan worden uitgevoerd en daarom naar een ander laboratorium moet worden gestuurd. De uitslag van een test gaat altijd naar de aanvragende arts of instantie terug, nooit rechtstreeks naar de patiënt.

Contacteer ons