Meer resultaten voor laboratorium noord brabant

 
laboratorium noord brabant
 
Diagnostiek Brabant.
Dit was het gevolg van een probleem met de CoaguChek strips, waardoor er in sommige gevallen onacceptabel grote verschillen werden gezien tussen de Coaguchek en laboratoriumwaarden. De Coaguchek wordt gebruikt in zowel het ETZ als bij thuisprikken door Diagnostiek Brabant en bij het zelfmeten door patiƫnten van de Trombosedienst.
jeugdzorg vacatures
Laboratorium vacatures op Manpower.nl.
Kun je goed overweg met de fragiele instrumenten in een laboratorium? Dan is een functie als assistent in het lab misschien wel iets voor jou! Heb jij een MLO of HLO afgerond en heb je enkele jaren werkervaring als laborant in een laboratorium?
kratten
Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium en Trombosedienst Gevestigd in het ETZ Elisabeth en het ETZ TweeSteden in Tilburg en in het ETZ Waalwijk.
Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium en Trombosedienst. Gevestigd in het ETZ Elisabeth en het ETZ TweeSteden in Tilburg en in het ETZ Waalwijk. Patienten Vragen en adviezen. Welkom bij het KCHL. Hier vind u alle informatie over bepalingen, bloedafnameposten, bloedtransfusie, trombosedienst, telefoonnummers en andere informatie en diensten die het KCHL u kan bieden. Lees meer over Welkom bij het KCHL. Geen controle afname meer nodig bij gebruik CoaguChek INR-Strips. Door Sifra op 12 februari, 2019 1349.: In oktober 2018 hebben het KCHL en de Trombosedienst besloten om bij een hoge INR uitslag, deze waarde te controleren met een veneuze afname. Dit was het gevolg van een probleem met de CoaguChek strips, waardoor er in sommige gevallen onacceptabel grote verschillen werden gezien tussen de CoaguChek en laboratoriumwaarden. De CoaguChek wordt gebruikt in zowel het ETZ als bij thuisprikken door Diagnostiek Brabant en bij het zelfmeten door patiƫnten van de Trombosedienst.
goedkoop tanken amersfoort
Laboratorium medewerker vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
Inmiddels werken er bij Produlab Pharma meer dan 125 medewerkers. groeiende en daarom ter versterking van onze organisatie op zoek naar een Laboratorium grondstoffen en diergeneesmiddelen, werkt een team van gedreven medewerkers Als Laboratorium Assistent ondersteun je de analisten op het laboratorium Binnen het laboratorium, dat zich voornamelijk richt op controle van.
ranking universiteiten nederland
Laboratoriummedewerker vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
groeiende en daarom ter versterking van onze organisatie op zoek naar een Laboratorium grondstoffen en diergeneesmiddelen, werkt een team van gedreven medewerkers Als Laboratorium Assistent ondersteun je de analisten op het laboratorium Binnen het laboratorium, dat zich voornamelijk richt op controle van.
utrecht stad
Voor kandidaten.
Een nieuwe baan vinden en zoeken is een belangrijke stap in jouw laboratoriumloopbaan. Bij LabResource krijg je het beste aanbod aan laboratorium vacatures, een goed advies en een uitstekende begeleiding. De recruiters van LabResource hebben allen zelf jarenlange, praktische laboratoriumervaring en ruime ervaring met arbeidsbemiddeling voor laboratorium-professionals.
vouwfiets
Laboratorium: ROC West-Brabant.
Je bent een doener. Binnen de beide Bol 4-studierichtingen Biologisch-Medisch analist en Chemisch-Fysisch analist leer je het vak en doe je veel praktijkervaring op. Als analist in een laboratorium heb je een stevige basis in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie nodig.
renault
Monsters aanleveren.
ROBA Laboratorium is een modern servicelaboratorium gevestigd te Deurne. Het Laboratorium is gespecialiseerd in de vakgebieden chemie, microbiologie en nematologie. Binnen deze vakgebieden biedt het laboratorium een breed pakket analyses aan op het gebied van voedingsmiddelen, water, bodem, aaltjes, diervoeders en mest.
stopacne.nl

Contacteer ons