Op zoek naar Laboratorium Nederland?

 
Laboratorium Nederland
 
Laboscientific.
portugese taal
Accreditatie aanvragen voor een keuringsinstelling of laboratorium Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External l
Hebt u een certificerende instelling, een inspectie-instelling, of een laboratorium? Voor het keuren van bepaalde producten moet u zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie RvA. Dit geldt bijvoorbeeld voor het keuren van speel en attractietoestellen, persoonlijke beschermingsmiddelen, hijskranen, grondverzetmachines, bouwproducten, nucleaire drukapparatuur, lpg-installaties, windturbines, zuiveringssystemen en afvalstoffen van stortplaatsen. Ook mogen alleen geaccrediteerde instellingen.: geluidsmetingen bij bepaalde machines uitvoeren.; grond, waterbodem, grondwater en mestmonsters analyseren.; watermonsters leidingwater nemen en analyseren.; DNA-onderzoek in strafzaken doen. Voorwaarden voor accreditatie. De Raad voor Accreditatie RvA erkent uw instelling als u voldoet aan onpartijdigheids en deskundigheidseisen. Per product kunnen de voorwaarden voor accreditatie verschillen. Het kan zijn dat u minimaal één vestiging in Nederland moet hebben.
laboratoriumapparatuur
Waterlaboratorium Aqualysis Onderzoek, Monsterneming en Advies Aqualysis.
Zij is een state-of-the-art laboratorium, welke zich proactief opstelt en een goed imago heeft. Binnen het laboratorium zijn analyses veelal gerobotiseerd en zijn data verwerking en validatiestappen vergaand geautomatiseerd. Een mooi voorbeeld is de CZV cuvettentest robot, deze robot is op het laboratorium ontwikkeld waarbij alle handelingen volledig zijn geautomatiseerd.
dell
Wie zijn wij?
Als grootste pathologisch laboratorium in Nederland willen wij uitblinken in snelheid en kwaliteit, want dat is waar elke patiënt bij is gebaat. De ontwikkeling van onze digitale pathologie zal daar ook zeker aan bijdragen. LabPON werkt op facilitair gebied samen met het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek, dat in hetzelfde pand is gevestigd.
preventieassistente
De Nederlandse Laboratorium Vacatures site Laboratorium.nl Laboratorium.nl De Nederlandse Laboratorium Site.
Laboratorium Vacatures, Stageplaatsen en Opleidingen. De Nederlandse Laboratorium Site is een internetplatform met veel informatie rondom laboratoria in Nederland en biedt een vacature en werkzoekenden service. Scholieren, studenten, docenten, laboranten, analisten en werkgevers behoren tot onze doelgroep. Laboratorium.nl is een niche-site met als grote pluspunt dat ook de kwalitatieve latente doelgroepen uw vacature zien.
Diagnostiek voor U Kom kijken in het grootste laboratorium van Nederland!
Kom kijken in het grootste laboratorium van Nederland! Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseert Diagnostiek voor U op 15 en 18 maart rondleidingen door het laboratorium op de hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven. Ons laboratorium is het grootste en meest moderne laboratorium van Europa.
Centraal Laboratorium Voor Pluimvee CLVP.
Het Centraal Laboratorium voor Pluimvee is een zelfstandige. organisatie die onafhankelijk onderzoek doet naar. ziekteverwekkers bij pluimvee. Bel 088 015 66 00. Onderzoek maakt het verschil. Uitvoeren van secties. Monstername en analyse van hygiëneonderzoeken HOSOWO. Pluimveehouderij is topsport. Nederland telt naar schatting een kleine 450 miljoen stuks pluimvee.
VLG Uw partner in veterinaire diagnostiek.
Centraal in Nederland op de Veluwe vindt u VLG. VLG is het veterinair laboratorium, gespecialiseerd in veterinaire diagnostiek en monitoring. Binnen het laboratorium worden de volgende deelgebieden onderscheiden.: VLG het door ZuivelNL toegelaten IBR laboratorium. VLG het door ZuivelNL toegelaten BVD laboratorium.

Contacteer ons