Op zoek naar Laboratorium Nederland?

 
Laboratorium Nederland
 
NVKC Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde.
Kennisagenda Klinische Chemie gepubliceerd. De NVKC is de wetenschappelijke beroepsvereniging van laboratoriumspecialisten klinische chemie. Registratie en accreditatie. Lees verder over NVKC organisatie. Informatie voor patiënten. In het laboratorium onderzoeken wij bloed en ander lichaamsmateriaal voor diagnose, behandeling en voorkomen van ziekten.
inbouw vriezer
Home MicroCare Laboratorium Hét service en kennislaboratorium.
Dat houdt in dat wij door de Raad voor Accreditatie zijn geaccrediteerd. Wij zijn aangesloten bij Fenelab, de branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria, kalibratie en inspectie instellingen in Nederland. COKZ goedgekeurd laboratorium. MicroCare is een door het COKZ goedgekeurd laboratoria in het kader van het EU-hygiënepakket.
ipvanish netflix
Diagnostiek voor U Kom kijken in het grootste laboratorium van Nederland!
Kom kijken in het grootste laboratorium van Nederland! Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseert Diagnostiek voor U op 15 en 18 maart rondleidingen door het laboratorium op de hoofdlocatie Boschdijk in Eindhoven. Ons laboratorium is het grootste en meest moderne laboratorium van Europa.
Tracker
Links Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Laboratorium voor Gerechtelijke Pathologie Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het Nederlands Forensisch Instituut NFI is het oudste en meest breed georiënteerde forensisch onderzoeksinstituut van Nederland. Door continu te investeren in kennis en innovatie speelt het NFI in op actuele maatschappelijke, technologische en wetenscha.
Nederlandse Cosmetica Vereniging: Adviesbureaus en laboratoria.
Hier vindt u een lijst met laboratoria en leveranciers van over de hele wereld die u misschien verder kunnen helpen. Ook in Nederland zijn diverse adviesbureaus actief op het gebied van cosmetica, sommige van deze bureaus beschikken over een eigen laboratorium.
Laboratorium Pro Health Medical Specialist in onderzoeken.
op ziekte van Lyme/Borrelia. Ziekte van Lyme / Borrelia. Naast routine onderzoek op Borrelia/Lyme, beschikt laboratorium Pro Health Medical ook over uitgebreide onderzoeken en een groot pakket aan co-infecties. Meer informatie over onderzoek op de ziekte van Lyme testen vindt u hier.
Geaccrediteerde en erkende laboratoria RVO.nl.
Lees meer over het analyseren van dierlijke mest op de pagina Dierlijke mest analyseren. Voor de analyses van stikstof en fosfaat in vaste en vloeibare dierlijke mest hebben wij de volgende laboratoria erkend.: Agrarisch Laboratorium Noord Nederland BV. De Kruilier 1, 9172 GW Ferwert.
Laboratoria: overzicht bedrijven Erkenningen, registraties en vergunningen NVWA.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Erkenningen, registraties en vergunningen Overzicht bedrijven met erkenningen, registraties en vergunningen Laboratoria. Zoek binnen NVWA Zoek. Laboratoria: overzicht bedrijven. Lijst van erkende en aangewezen laboratoria. Aangewezen referentielaboratoria in Nederland Verordening EG nr. Aangewezen referentielaboratoria in Nederland overig.

Contacteer ons