Op zoek naar boom laboratorium?

 
boom laboratorium
 
Boom Laboratoriumleverancier JJ Video Producties.
Over JJ Video Productions. Gepubliceerd op 26 september 2012 door Jacco van Dijk. JJ Video Productions heeft een beursfilm gemaakt voor Boom Laboratoriumleverancier we hebben klanten van Boom geïnterviewd met de vraag Waarom kiest u voor Boom? Ook hebben we een dag gefilmd bij Boom zelf in Meppel Boom is een familiebedrijf al meer dan 100 jaar levert Boom goederen voor het lab! Laat een reactie achter Cancel Reply. E-mailadres wordt niet in beeld gebracht. Over hoe House of cards kan inspireren.
fulfilment
Boom B.V. ICC Parkmanagement Meppel.
U bent hier Home Leden Boom B.V. Terug naar overzicht Boom B.V. Groothandel in producten voor laboratoria. is al sinds 1895 een begrip op de Nederlandse laboratoriummarkt. Als leverancier van laboratoriumapparatuur benodigdheden chemicaliën en disposables presenteren wij ons als méér dan alleen totaalleverancier. Klanten vinden wij in de voedingsmiddelensector de petrochemische en farmaceutische industrie de water en milieusector researchinstituten en universiteiten alsmede in de academische en algemene ziekenhuizen. Naast de groothandelsfunctie beschikt Boom B.V. ook over een eigen productieafdeling voor chemicaliën en reagentia.
slotenmaker tilburg
Bedrijfsinformatie Boom B.V Meppel.
Read our monthly newsletter. Your address will never be given to third parties. See our privacy policy. Al meer dan 120 jaar is het familiebedrijf Boom B.V. n van de meest toonaangevende leveranciers voor het laboratorium. Laboratoriumleverancier met kennis accurate en snelle levering en een compleet productassortiment word je niet zomaar. Boom heeft niet alleen een zeer groot assortiment en royale opslagruimtes maar heeft ook de juiste productkennis in huis.
laboratoriumapparatuur
Boom B.V. Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Daarnaast beschikken wij over een eigen productiefaciliteit voor chemicaliën en reagentia. Dienstverlening op maat en service op topniveau dat is Boom B.V. Als totaalleverancier voor elk type laboratorium kunnen wij ruim 25.000 producten uit voorraad leveren. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van laboratoriumapparatuur chemicaliën en benodigdheden. Ook voor al uw wensen op het gebied van meubilair chromatografie disposables extraheren en persoonlijke bescherming en veiligheid bent u bij Boom aan het juiste adres. Al onze producten zijn direct te bestellen via onze webshop. Heeft u een specifieke vraag over een van onze producten neem dan contact op met een van onze enthousiaste medewerkers via 31 0522-268700 of via boombv@boomlab.nl. Bedrijf in Meppel Drenthe.
sea marketing
Boom Webshop.
LLG is een onderneming bestaande uit 30 onafhankelijke laboratoriumvakhandelaren. 120 jaar Boom B.V. In 2015 bestond Boom 120 jaar. En dat werd gevierd. In augustus 1895 werd Boom B.V. opgericht aan de Kruisstraat in Meppel toen nog als Boom's landbouwmagazijnen. Good Quality Great Value! LLG Labware is het eigen merk van Boom B.V. Met een assortiment van 1.500 artikelen die maandelijks groeit. Het Labware assortiment bestaat uit producten die in het alledaagse lab worden gebruikt zoals Tissues handschoenen spuitfilters glaswerk en andere disposables. Sinds kort is het LLG Labware assortiment uitgebreid met standaard apparatuur zoals magneetroeders en centrifuges.

Contacteer ons