Zoeken naar laboratorium functies

 
laboratorium functies
 
SHL Groep Ondersteuning van eerstelijnsgezondheidszorg.
Zorgverleners kunnen bij SHL-Groep terecht voor laboratoriumdiagnostiek en voor faciliterende ondersteuning in de praktijk. Deze faciliterende ondersteuning is zeer breed: zo bieden we personeel praktijkondersteuners, management advies voor zorggroepen, administratieve ondersteuning onder andere op financieel gebied en datamanagement. SHL-Groep op Twitter.
wimperextensions
Hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek.
De hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek lijkt qua inhoud veel op de Middelbare Laboratorium Opleiding MLO en is vergelijkbaar met een aantal opleidingen op de universiteit, zoals Biologie. Vind je de hbo-opleiding te moeilijk, dan is het misschien een idee om naar het MLO te gaan.
condensdroger
HBO laboratorium Vacatures Intermediair.nl.
Het landelijk Douane laboratorium is hét kenniscentrum Je bent al minimaal drie jaar werkzaam in een laboratorium. de Douane te ondersteunen met analyses, waarvoor ons moderne en mobiele laboratorium. 2 dagen geleden geplaatst 32 36 uur WO Chemisch analist accijns Douane laboratorium.
kosten tattoo
Laboratorium voor Infectieziekten De Zwarte Hond.
Efficiëntie en secuurheid zijn cruciaal voor het functioneren van het lab, terwijl de uitstraling bepalend is als opmaat voor de herstructurering van het gebied. Een" gebouw met smoel, dat op een spannende manier verhaalt over zijn functie als laboratorium en dat straalt van plezier en vakmanschap." BNA beste gebouw van 2012 winnaar regio Noord. Vanaf de start van het ontwerpproces is samen met de opdrachtgever en bouwer gezocht naar een integrale vertaling van de strikte eisen waaraan de functies in het gebouw moeten voldoen.
airconditioner
Laboratorium Aventus.
Kies voor Aventus. Home Scholen Laboratorium. Veilig of niet? We zijn een school die met trots een bijdrage levert aan de veiligheid en gezondheid in Nederland en daarbuiten. Want de Laboratoriumschool leidt studenten op voor belangrijke functies. Je lost met laboratoriumonderzoek vraagstukken op die eigenlijk altijd gaan over de vraag of iets veilig is of niet.
vacatures om
Kwaliteitsmedewerker Laboratorium-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Balans Utrecht jobs. Lees meer over werken bij Balans. Verwerken en registreren van laboratorium resultaten; In ons laboratorium worden onze producten door hen aan verschillende kwaliteitsproeven onderworpen.
argenta
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek HS Leiden.
Als analist ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het laboratorium, je voert experimenten uit en daarnaast besteed je tijd aan het uitwerken van de resultaten. Vaak krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan wetenschappelijke publicaties.
sushi
Werken in de voedingsmiddelenindustrie/ foodsector Scientiq.eu.
Scientiq bemiddelt voor uiteenlopende laboratorium functies in de voedingsindustrie bij bedrijven in heel Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor chemisch laborant, chemisch analist, analytical customerservice manager en biochemisch chromatografisch analist. Benieuwd welke functie het beste bij jou past?
ramen tinten

Contacteer ons