Meer resultaten voor laboratorium functies

 
laboratorium functies
 
Laboratoriuminrichting VWR.
ZEISS Stemi 305 stereomicroscooppakketten Kies uit deze drie voordelige pakketten, die stuk voor stuk de volgende algemene functies bieden. Bunsenbrander, Usbeck Voldoet aan DIN 30665, met luchtregeling en waakvlam. Motic BA210 HAL BA210 LED biologische microscopen Robuust en gebruiksvriendelijk instrument, ideaal voor onderwijsdoeleinden met leerlingbestendige eigenschappen zoals een vooraf gecentreerde condensor en de optie om beide oculairen vast te zetten. Inrichting en uitrusting. VWR Online-planning van laboratoria. VWR ergonomische stoelen voor laboratorium en industriƫle toepassingen.
datingsite
HBO laboratorium Vacatures Intermediair.nl.
Result Laboratorium C.V. Result Laboratorium is een zelfstandig laboratorium en verzorgt 24 uur Onze vraagJe hebt minimaal Hbo Result Laboratorium heeft stevige groeiambities in een markt die in ontwikkeling Zij zijn het aanspreekpunt voor alle klanten van Result Laboratorium en.
slotenmaker den haag
Laboratorium voor Infectieziekten De Zwarte Hond.
Efficiƫntie en secuurheid zijn cruciaal voor het functioneren van het lab, terwijl de uitstraling bepalend is als opmaat voor de herstructurering van het gebied. Een" gebouw met smoel, dat op een spannende manier verhaalt over zijn functie als laboratorium en dat straalt van plezier en vakmanschap." BNA beste gebouw van 2012 winnaar regio Noord. Vanaf de start van het ontwerpproces is samen met de opdrachtgever en bouwer gezocht naar een integrale vertaling van de strikte eisen waaraan de functies in het gebouw moeten voldoen.
samsung
SHL Groep Ondersteuning van eerstelijnsgezondheidszorg.
Zorgverleners kunnen bij SHL-Groep terecht voor laboratoriumdiagnostiek en voor faciliterende ondersteuning in de praktijk. Deze faciliterende ondersteuning is zeer breed: zo bieden we personeel praktijkondersteuners, management advies voor zorggroepen, administratieve ondersteuning onder andere op financieel gebied en datamanagement. SHL-Groep op Twitter.
zinzi winkels
Kwaliteitsmedewerker Laboratorium-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Balans Utrecht jobs. Lees meer over werken bij Balans. Verwerken en registreren van laboratorium resultaten; In ons laboratorium worden onze producten door hen aan verschillende kwaliteitsproeven onderworpen.
zeiltocht ijsselmeer
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek HS Leiden.
Als analist ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het laboratorium, je voert experimenten uit en daarnaast besteed je tijd aan het uitwerken van de resultaten. Vaak krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan wetenschappelijke publicaties.
Werken in de voedingsmiddelenindustrie/ foodsector Scientiq.eu.
Scientiq bemiddelt voor uiteenlopende laboratorium functies in de voedingsindustrie bij bedrijven in heel Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor chemisch laborant, chemisch analist, analytical customerservice manager en biochemisch chromatografisch analist. Benieuwd welke functie het beste bij jou past?
Laboratorium medewerker hbo vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je komt uit de medische sector en hebt minimaal een laboratorium opleiding gedraaid wordt is het van belang dat voor deze afdeling op beide locaties medewerkers Het laboratorium voert met behulp van de meest geavanceerde technieken Een deel van het bestaande laboratorium staat nog in Etten-Leur.

Contacteer ons