Zoeken naar laboratorium groothandel

 
laboratorium groothandel
 

Geavanceerde tools voor laboratorium automatisering. In elk laboratorium staan efficiency, snelheid en betrouwbaarheid centraal. Kies daarom voor Lab Services. Lab Services ontwikkelt innovatieve producten die de gestandaardiseerde processen in uw laboratorium automatiseren. Dit met behulp van de in huis ontwikkelde PlateButler software.
Betsson
Home MicroCare Laboratorium Hét service en kennislaboratorium.
Wij zijn een ISO 17025 erkend laboratorium. Dat houdt in dat wij door de Raad voor Accreditatie zijn geaccrediteerd. Wij zijn aangesloten bij Fenelab, de branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria, kalibratie en inspectie instellingen in Nederland. COKZ goedgekeurd laboratorium. MicroCare is een door het COKZ goedgekeurd laboratoria in het kader van het EU-hygiënepakket.
alimentatie
VWR, Part of Avantor chemicaliën, verbruiksmateriaal en apparatuur voor het laboratorium.
Hot selection of lab equipment for every segment! Hits Voor uw laboratorium. 100 aanbiedingen voor meer dan 500 producten voor uw laboratorium. VWR biedt onze klanten met trots een van de grootste selecties chemicaliën uit één bron aan. VWR ergonomische stoelen voor laboratorium en industriële toepassingen.
laboratoriumapparatuur
Hoofd laboratorium Vacatures Intermediair.nl.
Laboratorium Onze workflow software is daarbij de schakel tussen het onderzoek en de patiënt. LIMS staat voor Laboratorium Informatie bij de behoefte van ieder laboratorium maar eventueel kan maatwerk. 40 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Productontwikkelaar Werktuigbouwkundige/Chemisch Technoloog.
lekke band auto
Laboratorium oplossingen op maat!
CBN Labsuppliers is een groothandel in laboratoriumbenodigdheden dat zich richt op laboratorium inrichting met een eigen glas-instrumentmakerij. Begonnen als specialist in chromatografie supplies was er de mogelijkheid om een gedeelte van de glasinstrumentmakerij van de Rijksuniversiteit Groningen over te nemen.
LABORATORIUM APPARATUUR tweedehands en nieuw LabMakelaar Benelux B.V.
Wat zoekt u? LabMakelaar Benelux BV biedt een groot assortiment tweedehands laboratorium apparatuur, meubilair en algemene laboratorium benodigdheden. Tevens zijn we vanaf 1 oktober 2018 official Benelux dealer voor verkoop van de nieuwe Waters Alliance en nieuwe Waters Breeze HPLC systemen.
De inspirerende horecagroothandel APS Glass Bar Supply.
Groothandel Horeca en Retail Nederland. MAAK EEN ACCOUNT LOGIN OM PRIJZEN TE ZIEN! APS Glass Bar Supply Nederlands. APS Glass Bar Supply Nederlands. APS Glass Bar Supply English. Bel direct 020-4635016. Snelle en flexibele service. Kwalitatief en innovatief assortiment. Serviezen en bestek.
Ritmeester BV Laboratoriumbenodigdheden voor de farmaceutische, de chemische en de medische sector.
heeft sedert haar oprichting in 1950 een breed netwerk van internationale leveranciers opgebouwd en levert een groot assortiment van laboratoriumbenodigdheden voor de farmaceutische, de chemische en de medische sector. Binnen onze organisatie worden de producten die wij voeren met zorg omringd door vakkundige medewerkers.

Contacteer ons