Op zoek naar laboratorium instrumenten?

 
laboratorium instrumenten
 
Eurofysica Allround leverancier voor het onderwijs.
Plezier met Natuurkunde! Menselijk gewrichtsmodellen met ligamenten. Verschillende anatomische modellen. Teelttesten en zaadgenetica. Spuiten en naalden. Trays matten voor ontleding. Microscopen voor bovenbouw laboratorium. Lampen voor microscopen. Accessoires voor microscopen. Stereo microscopen één vergroting. Stereo microscopen 2 of meer vergrotingen.
Laboratorium-instrumenten MERCATEO.
Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Startpagina Medisch Laboratorium Laboratorium-benodigdheden Instrumenten, toebehoren Laboratorium-instrumenten. Selecteer uit het volgende assortiment. Kwasten en penselen. Instrumentenset voor chemici. Help ons bij het verbeteren van de zoekfunctie. Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.
Laboratorium techniek PCE Instruments.
Met de laboratorium microscoop PCE-MM 200UV kunt objecten onderzoeken met een tot 200-voudige vergroting. De objectverlichting op de UV laboratorium microscoop bestaat uit 8 UV LEDs die als een kroon rond de kop van de microscoop zitten. Door de UV belichting van de laboratorium microscoop wordt de resolutie significant verbeterd in tegenstelling tot de microscoop met conventionele verlichting.
Laboratoriumtechniek Alles voor laboratoria vindt u bij PCE Brookhuis!
Kies hieronder de gewenste categorie voor laboratorium techniek.: Pipetten / Microliterpipetten. Algemene informatie over de laboratoriumtechniek. De hoofdgroepen van de laboratoriumtechniek dienen voor een snelle orintatie van al onze categorien. De bijbehorende instrumenten, apparatuur en installaties kunnen daarmee systematisch, snel en eenvoudig gevonden worden.
Laboratorium instrumenten Scala Scientific.
Of u nu op zoek bent naar apparatuur dat analyseert of uw materiaal nauwkeurig wilt wegen met een precisiebalans: Scala Scientific heeft het voor u in huis. Dankzij jarenlange ervaring en de modernste laboratorium instrumenten, weet u zeker dat het kwaliteit is dat u aanschaft.
Adamas Instrumenten.
Ons aanbod aan professionele laboratoriumapparatuur is ruim en voor ieder budget, en iedere toepassing. Bij Adamas Instrumenten krijgt u altijd 24 maanden volledige garantie op uw apparatuur. Door korte lijnen binnen ons team kunnen wij snel uw vraag beantwoorden en eventuele problemen oplossen. Wij leveren een compleet pakket aan verbruiksartikelen en chemicaliën voor uw laboratorium, vraag vrijblijvend offerte aan en laat u verrassen door onze prijsstelling en aanbod.
Laboratoriumapparatuur, labinrichting en instrumenten.
De browser slaat het bestandje vervolgens op de harde schijf van uw apparaat computer, tablet, smartphone of nu nog niet uitgevonden maar toekomstig wel apparaat dat ook in staat is browsers te draaien en u zo onze webpaginas te laten bezoeken op.
Instrumenten en hun makers UMU.
Sommige instrumentmakers bleken hierin zo kundig en bedreven dat zij zelf naam en faam verwierven met hun instrumenten. Dirk Barentz Kagenaar 1842-1924 was één van deze zeer handvaardige instrumentmakers in Utrecht. In 1860 werd hij aangesteld als instrumentmaker-amanuensis van het moderne fysiologische laboratorium van Franciscus Donders 1818-1889.

Contacteer ons