Zoeken naar vakantiewerk laboratorium

 
vakantiewerk laboratorium
 
Laboratorium vacatures op Manpower.nl.
Heb jij een MLO of HLO afgerond en heb je enkele jaren werkervaring als laborant in een laboratorium? Dan is Manpower op zoek naar jou. Wij zoeken regelmatig laboranten op het gebied van chemie, microbiologie of life sciences. Als laborant ga je aan de slag met diverse testen of analyses. Je zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van de testen. Je interpreteert de resultaten en kunt deze indien nodig toetsen aan hypotheses of specificaties. In sommige gevallen zijn er extra eisen aan laboranten bijvoorbeeld op het gebied van kennis of ervaring. Zo verwachten wij van een chemisch-analist dat hij/zij ervaring heeft met HPLC. Een microbioloog zou ervaring moeten hebben met celkweek, viruskweek e.d. Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse gebieden chemisch, microbiologie e.d. De standplaatsen zijn vaak in Haarlem, Boxmeer, Oss of Terneuzen. Wil jij aan de slag als laborant? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online.
leuke bankstellen
Overstappen naar het Laboratorium.
Wat kan ik? De Laboratoria spelen een erg belangrijke, ondersteunende rol in het zorgproces. Op de achtergrond zorg je ervoor dat we hoogwaardige zorg kunnen leveren. Je houdt je bezig met verschillende vormen van diagnostiek, doet intern en extern onderzoek, bent betrokken bij onderwijs en specifieke opleidingen en adviseert medici en externe aanvragers over behandelingen. In de diagnostiek zet je je elke dag in voor het welzijn van de patiënten van het UMC Utrecht, maar in de meeste laboratriumfuncties heb je niet of nauwelijks direct patiëntcontact. Behalve bij het Laboratorium Klinische Chemie en Haematologie, waaronder ook de beide polilaboratoria vallen. Op deze afdeling kun je laboratoriumwerkzaamheden verrichten.: Laboratorium voor Klinische Chemie en Haematologie. Hoe kom ik er? Sprint van vmbo-tl naar een hbo-laboratoriumopleiding. Als je goede cijfers hebt op je vmbo-tl diploma en graag wilt doorleren voor een diploma van de hbo-laboratoriumopleiding, dan kan dat op twee manieren. Je kunt twee jaar havo doen en daarna vier jaar hbo-laboratoriumonderwijs. Maar als je liever snel ervaring opdoet met het laboratoriumonderwijs, dan kies je voor een andere route: drie jaar mbo en drie jaar hbo.
dartbord wk darts
Laboratoriummedewerker vakantiewerk vacatures NationaleVacaturebank.nl.
8 dagen geleden geplaatst 16 uur MBO Vakantiewerk Johma. Ben jij klaar met school? Heb je een tussenjaar? Of zoek jij een leuke werkplek voor naast je studie? Dan is Johma zekers iets voor jou! Wij zijn opz Je komt namelijk te werken in een hecht team vol enthousiaste medewerkers. 11 dagen geleden geplaatst 36 uur VMBO/MAVO Analist Laboratorium. Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een laboratorium omgeving Opdrachtgever is een internationaal milieu laboratorium dat gespecialiseerd De voorbereidende analysewerkzaamheden binnen het Laboratorium br Samen met het team doe je analysewerkzaamheden binnen het Laboratorium.
leren
Vakantiewerk Ede: Laboratorium Medewerker.
Over de opdrachtgever. Mérieux NutriSciences wenst een bijdrage te leveren aan de volksgezondheid door de veiligheid van een heel scala aan voedings en farmaceutische producten, cosmetica, agrochemicaliën en consumentengoederen te testen en te waarborgen. Als Laboratorium Medewerker draag jij hieraan bij. Je gaat aan de slag als Laboratorium Medewerker bij Mérieux NutriSciences: een studiegerelateerde bijbaan.
Company
Opleiding analist laboratorium.
Vakantiewerk bij ZGT. Vrijwilligers bij ZGT. Shuttle chauffeur vrijwilligerswerk Almelo MR19-MV050. Over ZGT Academie. Medewerkers ZGT Academie. Opleiding medisch specialisten. Huisvesting arts en coassistenten. Opleiding cardiac care. Opleiding intensive care. Opleiding spoedeisende hulp. Opleiding palliatieve zorg. Opleiding verpleegkundig specialist/nurse practitioner. Opleiding mbo verpleegkunde niveau 4 BBL. Opleiding mbo verpleegkunde niveau 4 BOL. Opleiding hbo-v niveau 5. Opleiding hbo-v niveau 5 duaal. Medisch ondersteunende opleidingen. Opleiding physician assistant. Opleiding analist laboratorium.
Power
Laboratorium medewerkers gezocht in Rotterdam en Amsterdam!
Je hebt 24 uur per dag 7 dagen per week de mogelijkheid om te werken minimaal 24 uur. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan die super goed staat op je CV? Reageer dan snel op deze vacature! Onze opdrachtgever is internationale marktleider op het gebied van kwaliteits en veiligheidsservices. De divisie Commodities verzorgt professionele en onafhankelijke laboratorium analyses en vrachtinspectiediensten. Zij werken 24 uur per dag 7 dagen per week, dus jij kan je tijd super flexibel in delen. Perfect te combineren met je studie! Als chemisch analist houdt jij jezelf bezig met de volgende dingen.: Verrichten van analyses en testen. Beoordelen van realiteitswaarde van de uitkomsten. Bewerken en/of verwerken van de uitkomsten. Toetsen van resultaten aan specifieke grenzen. Jezelf op de hoogte brengen van technische ontwikkelingen en het interpreteren daarvan. Ontwikkelen van nieuwe methoden, technieken en instrumenten. Testen van nieuwe apparatuur. MBO, HBO, Universiteit Plaats. Landelijk dus ook bij jou in de buurt Dienstverbanden. Fulltime startersfunctie, Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk, Tijdelijke fulltime baan.
Electrolux
Leuke bijbaan als Laboratoriumhulp in Amsterdam! in Amsterdam-Duivendrecht.
Bij Eurofins Omegam werk je als oproepkracht in een team van analisten en laboratoriumhulpen op de afdeling Monstervoorbereiding.In de avonddienst assisteer je bij de voorbewerkingen van grond en watermonsters voor ons hele laboratorium. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het mengen, homogeniseren, inwegen, destrueren en extraheren van monsters t.b.v.
Aankoop Auto
Onze functies Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Een deel doet dit op een zichtbare manier door het verlenen van zorg. Een ander deel draagt op meer indirecte wijze bij aan die kwaliteit, door ondersteunende diensten te verrichten. Klik op onderstaande functiecategorieën en lees ervaringsverhalen van de medewerkers van het ETZ. Administratief en secretarieel. Laboratorium en apotheek.
slotenmaker amsterdam

Contacteer ons